Skolebenken

Ja, jeg har blitt elev på videregående igjen. Er jo blitt 26 år og syns da det er på tide å finne ut hva jeg vil med livet. Så nå tar jeg påbygning til studiekompetanse ved Meldag vgs. Stortrives i klassen, og selv om jeg begynte en måned etter de andre så syns jeg det går bra. Er en helt utrolig trivelig klasse og føler alle liker alle!

Måle mitt er å få til dette året så bra at jeg kommer inn på lærerstudie til høsten. Håper jeg klarer det, for en dugende plan b, det har jeg ikke. 

Å sette seg på skolebenken var et ganske lett valg egentlig. Men kjenner at det er tungt å ta til seg så mye og variert lærdom igjen. Føler vel at jeg bare klarer å skubbe overflaten i alt, ikke komme ordentlig i dypet av det jeg skal lære. Ikke er det alt som sitter like bra heller, men litt av alt blir det da. Stakkars hode mitt de første dagene, trodde det skulle gå i lufta hver kveld!! Hadde jo tenkt å ta dette året som privatist, gjett om jeg er glad jeg ikke gjorde det. For det hadde jeg aldri i livet klart å fullføre med middels gode karakterer en gang.. 

Timeplanen er også hærli, full dag mandag og tirsdag, to siste timene fri på onsdag og skole fram til lunsj torsdag så er det helg!! Så derfor har jeg tatt helgavasken i dag!

Nå skal jeg sette meg til å se mer på ønskelister til jul..

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits