Har dere savna meg?

Dæven det er lenge siden jeg har blogga nå! Er fryktelig mye som har skjedd siden sist så tror ikke jeg gidder å komme med alt. Skal værtfall prøve å blogge litt mer fremover, om jeg finner tid til det innimellom slagene. 

Å være alene med gutten og gå skole gjør at jeg har ikke tid til så veldig mye annet. Hest har jeg gidd helt opp, enda det er 6 stk på stallen her jeg bor, eneste jeg fortsatt driver med er å synge i kor. En kveld i uka må mor få ut av huset :)

Vi har flyttet inn i en kårende på en gård og stortrives. Er passe stort, kjempe trivelige husværter og masse tumleplass ute for Nikolai. Gleder meg til å pynte til jul!!! Og siden julen snart er her er det vel sikkert lurt å lage en ønskeliste til meg og Nikolai. :) Og ikke minswt et nytt design! :) Helt glemt hvordan jeg redigerte bilder så det skal bli gøy å prøve til igjen!

Ser at selv om jeg ikke har blogget på evigheter har jeg hatt en hel masse tittere, håper dere ikke er for skuffet, eller at det ikke er søstrene mine som har så lite å gjøre at de klikker seg innpå konstant ;)

Skal se om jeg ikke får inn noen nye bilder av oss senere i kveld. Men nå er det middagstid.. Mmmm mors hjemmelagde fiskegrateng fra findus ;)

Image Hosted by ImageShack.us

3 kommentarer

Janne

07.nov.2011 kl.19:21

Så morsomt! Jeg var faktisk inne i helga og sjekket. Tenkte at nå har vi jo nesten kommet til vinter og du hadde ikke begynt å blogge igjen. Så regnet med at du ikke hadde tenkt å blogge lenger. Og plutselig så ser jeg at du har skrevet ett innlegg idag... Hihi :)

LivetsUnderverker

09.nov.2011 kl.10:30

Janne: Hehe! Gøy! Nei har en plan om å få tid til å blogge litt igjen! Så får se, blir sikkert ikke like hyppig som tidligere, men litt oppdatering skal det bli :)

Inger Elin

10.nov.2011 kl.20:38

hehe, må nok innrømme at jeg har vært innom veldig ofte. For å se om du hadde blogget igjen, har savnet deg på bloggfronten. Håper du greier å holde det vedlike, sånn at det ikke blir som meg ^^ der det fort kan gå noen uker mellom hvert innlegg :) Stå på, liker bloggen din og det du har å blogge om <3

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits