Fredagens opplevelse!

Ja i går var det konsert i gammlegruva (http://oi.no/norsk/index.html) med Are Hembre med gjester. Gjestene hans var Bjarne Brøndbo og Åshild Mundal. Siden jeg var beredskapsvakt ute fikk jeg ikke meg meg mye av den fine sangen deres, men noe ble det da. Desverre fikk jeg ikke hørt Åshild synge, men de andre sa hun var kjempe flink. Fant heller ikke sang av henne på internett, men et fint bilde skal dere få av henne.

(foto:google)

Are Hembre er vel mest kjent fra norsk talenter. Jeg skal være så ærlig for dere å innrømme at jeg ikke hadde hørt om han før jeg hørte han skulle ha konsert i gruva. Beklager Are.
Men gosj for en stemme han har!!! Da jeg endelig fikk sett han på Norste Talenter fikk jeg rett og sett ståpels. Var ikke rart konserten ble utsolgt på et blunk. For dette er ikke hans første opptreden i Gammelgruva, men hans tredje. Full sal hver gang, men aldri har det vært så mange som i går. Dette er bare begynnelsen av køen, det ble "værre".

Et lite innblikk i hvor fult det var!

Bjarne Brøndbo leverer jo som bestandig.

 Duetten til Are og Bjarne brakte frem klumpen i halsen og tårer i øynene til meg. Aldeles nydelig!
Her skulle det liksom komme en fim av de, men blogg.no har nå holdt på i over 40 timer med opplasting av 3 filmer. Men jeg lover at dere skal få se de, når de bare blir ferdige!

Her er omtalen fra lokalavisa etter konserten: http://www.avisa-st.no/arkiv/meldal/article1269745.ece

Dette er musikerne før de går inn og tar salen med storm! De tre fremst er da kveldens solister!
Are, Åshild og Bjarne


Her er noe av det du kan få se i gammelbruva. Kommet er lenge innlegg om hva det er og hva du finner der senere! Gled dere sier jeg bare!! Såklart måtte jeg få tatt bilde sammen med Bjarne Brøndbo ♥Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits