Tror du på kraften?

Da tenker jeg på kraften som ligger i et annet menneskes hender. I dag har jeg prøvd healing. Hadde første time av tre, og det var en FANTASTISK opplevelse. Har snakket om det lenge og endelig klarte jeg å ta mot til meg for å prøve. Håper jeg nå blir kvitt allergiene mine, og kanskje litt andre planger!

Først ble jeg ønsket velkommen hjem til henne (Ruth Haugnes) hun virket som ei veldig trivelig dame. Gikk inn i stua hennes der det var en benk som jeg skulle legge meg på. La merke til en helt fantastisk fin ametyst som sto der. Ametyst er den fineste steinen jeg vet av!!

Da jeg la meg på benken sa hun at det var best om jeg lukket øynene mine. Sakt så gjort. Først tror jeg hun bare holdt hendene sine over meg, så la hun steiner på anklene mine, på hoftene, en på magen på øynene og en i panna. Så begynte hun å ta på bena mine. Var ikke så spesielt med det, men etter at dun flytta henden til neste plass ble jeg kald(!!) skikkelig frysninger.. Tror jeg nesten sovna noen ganger også. På slutten holdt hun rundt hode mitt, og da ble jeg skikkelig varm, men da hun holdt hendene over ansikte ble jeg enda varmere.. Snedie greier.

Hun ba meg sette meg opp forsiktig før jeg skulle stå på gulvet. Kroppen var tung som bly og hode var surrete som etter to glass vin. Helt merkelig altså! 

Da jeg klarte å reise meg stilte jeg meg i en sirkel hun tegnet opp på gulvet (i luften). Sto der og holdt i henderne hennes. Lukket øynene og da begynte jeg å bikke fremover. Trodde jo jeg skulle gå på tryne, men var såvidt jeg lente meg litt fremover. Da jeg endelig klarte å slappe av nøytaliserte jeg meg. Og da begynte jeg å bikke bakover(!!) Når jeg kom påå igjen begynte hun å dra noe vekk fra meg på en måte. Først prikket det i tomlene mine, så i alle fingrene, så ble hele venstre arm nummeln, som om jeg hadde snakket for lenge i telefonen og arma ikke hadde fått nok blod. 

Hun sa at hun kunne merke problemområdene mine, at jeg hadde en del vondt i rygg og nakke. Stemmer jo det, Gjett om jeg ble stiv i skuldrene.. Spesielt den høyre. AU sier jeg bare.. Så fikk jeg vondt i "smilehullene" på rompa. Og etter det gikk det oppover til svaien i korsryggen, har ofte vondt der og nå knøt det seg skikkelig. Merkeligste jeg har følt ever. Der står jeg rett opp og ned og ryggen føles som om jeg har løftet for tungt over lengre tid. Hode ble tungt og jeg fikk lyst til å gråte. 

Mens jeg sto der og holdt henne i hendene føltes det som om jeg ble mye større, som om jeg ble stor og brei og så ned på bittelille henne.. Men plutselig byttet det, og hun ble stor og jeg liten. Snodige greier. Da jeg åpnet øynene trodde jeg seriøst hun var høyere enn hun var!

Ved et par annledninger fikk hun frysninger da jeg var ner henne, og hun kunne si at hun hadde vondt i ene tinningene i hele dag. Lurte på om jeg kjente noe til det. Jo jeg hadde litt vondt i hode i går, og våknet med vondt i tinninga i dag.. Snodi. Vondt nederst i magen hadde hun også, spesilet på ene siden. Lurte på om jeg slet med menssmerter. Stemmer det. 

Gleder meg til søndag, da skal jeg tilbake!! Kunne hende at kroppen ble vondt og at jeg kunne slite med "gamle" smerter både fysisk og psykisk noen dager. Så blir spennende å se!

Kan hende det er en drøss med skrivefeil her nå, men jeg er så trett at jeg ikke gidder lese over! Si gjerne din mening om saken! Natti!

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits