Totalt utslitt..

Først av alt må jeg bare beklage at det har vært stille over en uke. Jeg har rett og slett ikke hatt overskudd til å blogget. Har vel såvitt sjekka facebook løpet av dagen.

Nikolai har hatt ei uke der han våkner mellom 05.30 og 06.15. Er helt greit å stå opp så tidlig bare han er happy! Men når han starter dagen med å være sur og grinete og helt apekatt, DA får jeg en dårlig morgen. Er ikke så veldig morgenkjekk i utgangspunktet, så får jeg motgang før kl 07.00 blir jeg sint.. 

Dagene har gått i ett. På mandag var det stolfest (en årlig happening som er husleia til koret) og jeg var såvidt hjemme etter jobb før jeg måtte dra igjen. Tirsdag aner jeg ikke hva jeg gjorde etter jobb (haha). Onsdag var det sang igjen. Torsdag var jeg ferdig på jobb til normal tid og fikk kost meg ute med Nikolai da jeg kom hjem. I dag skal jeg bare slappe av og gjøre litt husarbeid. Skulle helt sikkert ha sovet også nå når gullet sover, meeeeen...

Er det flere av dere småbarnsmødre som føler at dere sliter litt når dere gikk tilbake i jobb? Jeg har jo ikke jobba på lenge og har nå drevet med rundvask. Det er jo en til tider ganske så tung jobb og jeg føler meg helt utslitt når dagen er ferdig. Syns så synd i gutten min som ikke får nok lek med mor. Må prøve å rette på det de neste ukene! For da har jeg friiiii!!! Drar ut til øyriket løpet av helga, skal bli godt å se gubben igjen! Og jeg gleder meg masse til å skru sammen flatpakker som vi kjøpte sisthelg på IKEA!! Kommer ett innleg om den turen litt senere!

Her har dere sjamøren min som fikk smake is med tante ♥

Trooor han er litt trøtt i tryne der gitt!

Ha en fin dag alle sammen! 

 

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits