Planting og pynting!

På tirsdag var vi i Isfjord for å ta bilde av Nikolai. Håper og tror det ble meget bra.
Etter den seansen var vi i molde på litt shopping! Jeg fikk mine etterlengtede linser!!!! Så var vi innom på Clas Ohlson og handlet diverse småtterier, som fine krukker eller tønner er vel rettere å kalle de til å ha på trappa med blomster i. På plantasjen handlet vi litt blomster, som vårlyng (egentlig bare hvit erica) påsketulipaner og stemor. Ble så fint atte tønnene fra CO. Hortensiaen som har stått i gangen og blitt mishandlet med jevne mellomrom av Nikolai fikk også kommet seg ut. Stakkars hortensia.. Men den kommer seg nok raskt nå når den får stå ute!!

Jeg fant også en megde frø og løker jeg ikke husker når jeg kjøpte. Tror det var i fjor.. Siden vi har tenkt å lage et lite blomsterbedd i år så fant jeg ut at det var lurest å plante de i potter nå, så kan jeg bare plante de direkte i bedde senere i sommer. Håper noe va det jeg har plantet spirer hvertfall.. Skal bli meget spennende å se!

Har du plantet noe i år?

Jeg har også lyst til å plante krydderurter.. Så får vel se meg om etter frø!!


Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits