Dagmamma gikk fint!!

Tror alt var værre til meg. Jeg hadde nemlig vondt i magen i 3 timer før det roa seg.. Hehe
Nikolai hadde vist koset seg hos dagmamman sin. Heldig som han var på sin førte dag hadde hun begge sine barn hjemme. Men i dag blir det bare de to. Så skal bli spennnende å se hvordan det går i dag.
Uansett om det var mor som hentet han hos dagmamman så fikk jeg verdens beste velkomat da jeg kom hjem fra jobb. ALDRI har han kost så mye og vært så glad for å se meg!! ♥

Siden jeg har blitt alene på jobb så tar vaskinga litt lengre tid enn jeg hadde trodd. Penger i kassa til meg det. Men det var fryktelig kjedelig å gå i sine egene tanker en hel dag. Så i dag tar jeg med pc`n for å få litt musikk til vaskinga!!

Er du en morgenfugl? Det er ikke jeg.. Nikolai prøver det han kan for å få meg til å bli en, men når han starter sin monolog i senga kl 0538 er ikke jeg noe sæli trivelig selskap. Klarte å drøye den til 0625 før vi sto opp, men jeg har jo ikke sovet stort. Gjesp..

Ha en fin dag alle sammen!!

Image Hosted by ImageShack.us

Én kommentar

kevin

12.apr.2011 kl.16:16

nikolai pusher tålmodigheten din ane:)

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits