Kondis, hva er det?

Kondis eller kondisjon som det heter er betegnelsen på utholdenheten din, ja egentlig indikatoren på hvor god for du er i. I går fikk jeg bekreftet at jeg var i ELENDIG form. Har vel kondis som et dovendyr (dovendyret har sikkert bedre) og ble rimelig overasket over meg selv.

Saken var den at bilen min som hadde fått et oljebytte sto fortsatt på verksted, måtte jo ha den for at vi skulle komme oss på butikk og trening. Søstersen hadde en fiiin scott sykkel hun mente jeg kunne låne. Jaja, det er jo bare ca 8 år siden sist jeg sykla så det må jo gå bra. Avstanden fra oss og til der bilen sto er ca 2km. Ikke lange biten i det heletatt. Unnabakke er det også mesteparten av veien. Men siden det er vår så er jo grusveien vi har ganske myk og da tyngre å sykle på. Mye tyngre å sukle på. Jeg trødde på som en gal og i den første oppoverbakken så jeg min egen begrensning og leide sykkelen!!

Da jeg kom til verkstedet og så min kjære passat hadde jeg blodsmak i munnen og trodde lungene mine holdt på å kolapse. Greie 8 minutter hadde jeg brukt på turen. Brukte lengre tid på å få sykkelen i bilen, noe som ikke gikk.

Ringte til Kevin da jeg satte meg i bilen. Enda hadde jeg blodsmak i munnen og formen ble egentlig bare værre og værre. Vondt i magen og kvalm faktisk.. Da jeg svingte av hovedveien var jeg sikker på at jeg måtte stope bilen for å spy før jeg kom hjem. Heldigvis slapp jeg det, selv om det var veldig nært da jeg parkerte på gårdstunet.

Så sliten har jeg faktisk ALDRI vært før... Følte meg ferdig oppvarmet til zumba da ja! Og zumba var faktisk gøy. Såklart slet jeg en del med koordinasjon av hender og føtter, men det blir sikkert bedre. Så nå har jeg bestemt meg for å melde meg inn etter påske. Da skal jeg og søstersen danse zzzzumba en dag i uka!! Vil tro formen blir sakte men sikkert bedre da, for kroppen min trenger litt sterkere muskler og bedre kondis. Har aldri vært så rød i tryne og så svett noen gang som etter den timen.. Faktisk så kjenner jeg at lungene mine er litt støl i dag...

Ha en fin søndag folkens! Beklger mangelen på bilder, men heldigvis hadde vi ikke med kamera på noen av strabasene i går..

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits