Tanker om seg selv.

Er du fornøyd med deg selv slik du ser ut nå? Eller skulle du helst ha klipt deg, faget håre, slanka deg, fått større muskler, silikon i puppene kanskje det er en litt dypere brunfage som skal til?
  Jeg tør vedde på at du nikket til minst en av disse påstandene. Alt for ofte er vi flinke til å rakke ned på oss selv, istede for å si foran speilet "jøss nå var håre mitt fint" sier vi "Æsj så tykk mage jeg har" . Hvorfor er det slik? Er vi programert til å være selvdestruktive? Eller er det bare en ond sirkel vi er i? Jeg angrer værtfall på at jeg ikke var litt mer fornøyd med meg selv. Før jeg traff han jeg er gift med og før jeg fikk barn så jeg slik ut:

Men allikevel syntes jeg at jeg var stygg og tykk.......!!! Blir litt forbanna når jeg ser dette bilde (pga tankene mine den gangen). Selv om det er en liten motivator. Håper jo såklart på å se sånn ut igjen. Veier jo over 20kg mer i dag, blir jeg kvitt 15 av de skal jeg være fornøyd. Med litt positiv tankegang kanskje jeg klarer å være fornøyd med meg selv underveis.


Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits