Gutten som våknet i fengsel

Det var en gang en liten gutt som var så fryktelig trett. Noe, uvist hva, gjorde at han ikke fikk til å sove med en gang. Så han lå å hylte og gråt. Ingenting var godt nok. Han fikk sin helt spesielle koseklut, nei den var ikke nok. Men så prøv yndlings sutte smokken da, fortsatt ikke helt fornøyd. Lyset var slukket, rullegardina nede og ved hode hans hvilte den gode myke hesten som han hadde fått av sin tante.
   Hva i alle dager var det som gjorde at han ikke sov? Det er det nok ingen som har fasiten på. Moren til den lille gutten har en mistanke om at han hadde noen tenner på vei.

Etter enda litt mer kos på fanget og illsint gråting i senga sovnet gutten. Hans mor kunne puste lettet ut og gjøre litt husarbeid. Gutten var nok umåtelig trett, for han sov og sov i nesten hele 3 timer... Mor hadde fått støvsugd og vasket klær, ryddet leker og bakt brød.

Plutselig hørte hun noen som skravlet inne hos den lille gutten. Det var nok han selv som bare fortalte at han var våken. Som barn flest sover han i en sprinkelseng, med sprinkelbeskytter såklart. Moren fkk seg et lite sjokk da hun kom inn og oppdaget at den lille gutten satt og dinglet med bena igjennom sprinklene. Dette hadde hun aldri sett før så hun løp etter kamera som lå på kjøkkenet. Men da hun kom tilbaka hadde han begynte å kravle tilbake i senga. Tilslutt satte han seg til å så ulykkelig ut gjennom sprinklene. Noe som lignet på sprinkler i et fengsel. Stakkars lille gutten som våknet i fengsel!

Snipp snapp snute, så var denne fortellinga ute.

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits