Oh du salige innevær!

De to siste dagene har det virkelig vært innevær.. Regner, blåser og sludder i en evig støm. Jeg som liksom skulle kjøre hjem til gubben i dag. Ikke aktuelt at jeg tørr. For med den veistandaren det er (les dyyype hjulspor) kjører vel alle midt i veien for å slippe vannplaning. Vi får håpe på bedre vær i morgen!

Men for all del. Vi koser oss inne og vi. Nikolai er ikke helt seg selv om dagen. Stakkars holder på å få to jeksler så hane r litt grinete og slaggete for å si det mildt. I natt har jeg nesten ikke sovet for han har grått så mye i søvne stakkars gullungen min.

I helga fikk jeg spysjuka, noe som bestandig er like kjipt. Nå lurer jeg på hvordan jeg skal få til å spise mat igjen. Har enda ikke klart å komme meg i normal matrytme. I går spiste jeg 4 brødskiver, smakte litt på en yoghurt og en pakke med nudler. Dette er jo ikke nok for ei stor jente som meg. Kvalm av alt blir jeg også. I dag prøvde jeg meg på ostesmørbrød, lenge siden jeg har spist og det er jo bestandig godt. Nope.. Ble kvalm..

Heldigvis er jeg ikke så slapp som søstra mi. Hun er mye værre enn meg og er så slapp at hun ikke har kommet seg på skolen enda denne uken. Så hun går å tasser rundt i teletubby dressen sin ♥ Søta!

Sjekk han som har aua tanna si!!Hvordan er været til deg? Regner du bort eller har du deilig vårsol?

 

Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

Mamman t Mariell <3 <3

22.mar.2011 kl.20:56

her bi e aldri klok på været.. i natt blas d så sinnsykt at e våkna flere gang, så regna d når e sku lever Mariell i barnehagen.. så snødd d masse igjen.. så kjæm d vel regn snart igjen..

LivetsUnderverker

22.mar.2011 kl.21:00

Mamman t Mariell:

Har vært sånn her i dag å :\

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits