Dårlig blogger gitt..

Huff.. Jeg sliter noe vanvittig med å blogge. Nesten så jeg vurderer å slette hele greia. Men av og til kan det jo være greit å skrive noe her også. Selv om jeg føler det blir mest tomprat og intetsigende pjatt..

Men for dere stakkars få som titter innom i ny og ned, og kanskje husker at jeg trente 30day shred. Det gikk på rævva.. Fullførte nesten. Droppa ut da jeg hadde 3 dager igjen. Var ett eller annet som skjedde med albuen min. Værtfall er det først nå jeg har blitt bra. Pluss at det ikke funka :( Gikk ikke inn en cm og vekta gikk oppover. Er virkelig ikke gøy å bygge muskler så lett..
Skulle jo liksom bruke den dærre ergometersykkelen hver kveld.. Heh.. 1 gang har jeg sykla.. Kostholdet har også sklidd ut. Brød spiser jeg, kake har det også såklart blitt masse av i det siste. Men etter kevin sin bursdag tror jeg det er lenge til neste gang. Så da spørs det om jeg ikke får drikke litt nutrilett shake og få rista litt på flesket! Kanskje, kanskje jeg kan bli kvitt noen kilo til sommeren. Ikke lyst til at det skal bli hvalsafari på den lokale badestranda ;)

Min kjære søster som var så utrolig heldi å få til Tønsberg under AEG (heste stevne) kjøpte med de nydeligste bokstavene til meg!!! Er ikke jeg heldig som har så fin pynt på spisestua mi?Image Hosted by ImageShack.us

Én kommentar

Ragna Tiset

08.mar.2011 kl.17:19

Vil virkelig anbefale å sykle! Jeg begynte med sykling for noen uker siden på grunn av at jeg fikk vonde knær om jeg var ute i kulda. Og jeg starter først med å sykle en mil på trimsykkelen (noen ganger mer, noen ganger mindre, spørs hva jeg orker akkurat der og da), etterfulgt av styrketrening. Dette funker kjempebra for meg, og jeg føler meg mye bedre opplagt og har helt klart mye mer overskudd enn hva jeg har hatt før. Merket allerede etter en uke med sykling tre - fire ganger i uka at kondisen hadde blitt bedre! :-) Og godteri spiser jeg bare på helg, men selvsagt faller jeg for fristelsen noen ganger også ;-) Men om du vil stramme opp litt her og der, få bedre kondis og mer energi er nok dette noe for deg. Men uansett hvilken treningsmetode du bruker, ønsker jeg deg lykke til og håper at du får det resultatet som du ønsker :-)

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits