Siste dagen.

I morgen kjører vi hjem til mannen. Da har vi (jeg og Nikolai) vært på besøk hos familien min og fått med oss en begravelse og en barndåp i løpet av 9 dager. Har kost meg masse selv om "ferien" ikke ble som tenkt. Jeg hadde pakka med badetøy så vi kunne i bassenget og akebrett så vi kunne leke oss ute i vinterlandet. Men på Torsdag ble jeg syk og har enda ikke blitt helt i form igjen. Møkk altså. Nikolai har også blitt syk. Kraftig forkjølelse i følge legen. Piper og surkler når han puster, og slike mengder snørr at jeg trodde ikke det var mulig! Gleder meg til vi kommer hjem og for brukt nesesugeren..

Ellers har jeg kost meg masse, har også hatt besøk av min barndomsvenninne ei uke. Hun er som et ekstra familiemedlemm når hun kommer hit. Da vi var små var hun her stort sett ved alle ferier vi hadde. Nå er hun gravid og har igjen 4 uker til termin. Så kjekt å kjenne cowboyen i magen hennes!!

Å møkke boser i stallen er virkelig terapi for sjelen. Var så deilig¨. Savner å holde på med hest ja. Sukk

I dag hadde vi selskap 2 av 4 til Nikolai. Fikk kjempe fie klær og penger som jeg skal kjøpe et smykke for.

Her om dagen var vi i surnadal, der fant jeg en marius heldrakt fra name-it!!! ♥ Gosj så kul han ble i den!

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits