21/30

Da har jeg gjort unna dag 1 på level 3 av 30 Day shred. Å fytti grisen det var mye tyngre enn det så ut som.... Tror og håper at fette flyr av meg nå! Har i dag tatt mål av lår, rumpe, mage, midje og overarmer. Ikke bare magen som jeg har målt tidligere. Blir spennede å se om jeg krymper andre plasser. For øyeblikket så skjelver lårene mine "som en vibrerende dildo" som ei så fint forklarte det. Hihi

Målet er å klare å ta av meg 10-15kg før sommeren. Klarer jeg 10kg skal jeg være strålende fornøyd! Tror ikke jeg har srevet noe om hvordan jeg har tenkt å nå målet tidligere.Så her kommer min plan!

Spise sundt og holde meg litt lavkarbo. Altså unngå hvetemel, poteter, pasta og polert ris. Spise masse egg, kylling, grønsaker og frukt. Såklart holde meg måteholden på snop. Noe som jeg ikke tror blir det store problemet.
30 day shred
30 minutter sykling daglig i 30 dager
30 day shred
Så får vi se om det frister å fortsette på sykkel eller om jeg finner på noe annet.
Håper også at jeg kan kjøpe meg klippekort på senteret så jeg kan trene core\styrke en dag i uka.

Nå skal jeg ta meg en lang velfortjent dusj, før jeg skal koooose meg med te og Criminal Minds i sofan helt alene resten av kvelden!!

Ha en fin lørdag folkens!!

 

Image Hosted by ImageShack.us

Én kommentar

Julianne

29.jan.2011 kl.20:34

Flink du er!! :)))

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits