Fredag og tid for KOS

Det jeg ikke fikk gjort i går har jeg fått gjort i dag! Så i dag har jeg sortert (ikke nødvendigvis bretta alt) enstor haug med ny vaska klær. Støvsuga og vaska gulvene som hadde det behovet, vaska badet og fått delt ei plante som var så stor at den nesten vokste ut av sin egen krukke. Så nå har jeg to "nye" planter. Nå holder jeg på å lage knekkebrød siden ejg liksom skal prøve å unngå å spise brød. De blir nok kjempe gode om jeg bare ikke svir de som sist..

Siden det er Fredag er det PIZZAKVELD, og snart kommer svigermor på besøk. Så får vi se om hun blir så lenge at hun får pizza!

Må si at jeg er så umotivert som det gå ann å bli på treninga om dagen. Har gjennomført det, så er på dag 18 nå og på søndag skal vi begynne på level 3. Men jeg er så lei av at det ikke vises. Grrr

I helga har Kevin bestemt seg for å game hos en venn, så da blir jeg og Nikolai alene mesteparten av tiden. Vi får se om vi også finner noen venner å besøke så tiden går fort. Nikolai har vært helt utrolig grinete i de siste dagene og det frustrerer meg at jeg ikke vet hvorfor. Han en mistanke om at det kan være tannebiss på tur, for han tygger fryktelig mye på fingrene sine. I såfall håper jeg tanna kommer snat! For i natt har ingen av oss sovet noe sæli..

Hva har du til planer i helga da?

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits