Jobbintervju og sykdom

I går hadde jeg et jobbintervj over telefon med er forlag som gir ut et magasin. De har behov for mediaselgere og jeg var en av de heldige som kom med i runde 1!!! Så nå gjenstår det å se om jeg hører noe mer... Håper jeg får denne jobben, for tror jeg kan bo hvor som helst (nesten) med den og jeg har mulighet til å tjene MASSE penger!! Moahahaha Skulle få høre en av de nærmeste dagene sa han. Så får jeg jobben blir det et intensivkurs på tre dager i oslo!! Me like!!

Nikolai er ikke helt i form stakkars. Han var så utrolig grinete i går, sto ikke opp før litt over 9 og sovna en time etter. Det er ikke helt vanlig. Da han sto opp igjen så var han like sutrete og jeg kjente han var meget varm. Sjekka tempen når jeg bytta bleie og jo da, den var på 39,1. Stakkars lille gulle mitt! Ikke rart han var lei seg.
Han var virkelig utilpass, etter jobbintervjuet fant jeg Kevin og Nikolai i senga vår, der de kosa seg. Sjekka tempen igjen og da var den på 39,5. På tide med en romperakett!! Etter enda en liten dupp og pinexen slo til var han i full fres. Spiste til og med mat og drakk ei flaske med melk.
Når det ble på tide å ta natta fikk han enda en romperakett siden feberen var på tur opp igjen. Det ble ei urolig natt på naborommet. Så når jeg våkna kl 8 i dag og han LÅ i senga si våken skjønte jeg vel egentlig at han forsatt hadde feber. Så blir nok en rolig dag på oss i dag også. Håper han er bedre til i morgen, om ikke så tar vi turen til lege...

Slenger med noen bilder av lille sjarmtrolle mitt ♥Ha en fin dag folkens!!

Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

astrid

28.jan.2011 kl.11:53

Hadde droppa nakenbildet av ungen hvis jeg var deg... Selv om det var et utrolig søtt bilde passer det seg nok bedre på egen stuevegg enn på internett. Man tenker sjeldent over at mange vet hvor man bor, ikke bare familie og bekjente, men bekjente av bekjente, og alle med delvis tilgang til facebooken, bloggen osv. :)

LivetsUnderverker

28.jan.2011 kl.12:45

astrid: Så det n å at det kanskje ikke var det heldigste bilde av han! Takk! :)

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits