Harry Hole

Til jul fikk jeg 3 bøker om Harry Hole som Jo Nesbø har skrevet. Så nå har jeg Flaggermusmannen, Rødstrupe, Sorgenfri, Marekors, Frelseren og Snømannen! Må bare si at det er de beste norske krimbøkene jeg har lest! Gleder meg til å begynne på marekors i dag.
Det som er litt rart er at når jeg leser så har jeg aldri problem med å lage meg et bilde av hvordan hovedpersonen ser ut. Men i dette tilfellet er det helt blankt!! Får ikke til å danne meg et bilde av hvordan Harry Hole ser ut. Så når jeg da hører de skal lage film av Snømannen blir jeg glaaaad!!! http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10013295 Men syns ikke noen av de som er nevnt i artikkelen passer. Eller kanskje Stellan Skarsgård, ellers tror jeg at Daniel Craig (nyeste james bond) hadde vært perfekt til rollen! Ikke for sexy, høy, lys og litt mystisk! Jo, der er nok Harrymann!!

Har du ikke hørt om  Harry Hole???
Det er en romanfigur srevet av Jo Nesbø. Han har vunnet diverse priser for sine fantastiske bøker om den alkoholiserte enstøingen Harry Hole. Harry er en politieterforsker som jobber på voldsavsnittet ved politihuset i oslo. Der kommer han borti den ene og det andre. Alkoholen er hans beste venn og værte fiende. Men han klarer på en måte å holde seg oppe. Handlingene er stort sett i Norge, men vi er også innom andre land. I Flaggermusmannen er han i Australie blandt annet.

Dette er bøker som er veldig lett leselige og som fenger en ifra side en. Nesbø skriver på en slik måte at det ikke går ann å legge fra seg boka når du først har begynt. Liker du krim, er dette bøker jeg anbefaler deg å lese!

 

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits