Litt for lang pause??

Tør ikke se hvor lenge det er siden jeg har blogget.. Det som er helt sikkert er at det er alt for lenge siden. Så dere kan tro det er mye som ha hendt! Nå er vi kommet til midten av desember, og det er snart jul ♥ Gleder meg ufattelig mye til å hjem for å feire sammen med familien.

Nikolai har blitt så stor. For ca to uker siden begynte han å krabbe! I løpet av ei helg var det slutt på åling. Da gikk det raskt nok med krabbinga til at den fikk ta helt over. Nå den siste uken så har han blitt sååå flink til å gå når vi holder han! Han blir sinna når jeg sliper taket. Men med en gang han får opp så er han smøre blid! ♥ Jeg bare forguder den skapningen!
Fem (5!!) tenner han han også fått. Tror kanskje det er ei til på tur, for han har begynt å sikle noe fantastisk igen. Men finner ikke ut hvor, for med en gang jeg stikker en finger i munnen så biter han meg.. hihi Noe som er både litt trist og helt greit er at han ikke vil ha pupp lenger. Skulle nesten tro at melka har blitt sur.. hihi! For siden fredag har han ammet bare to ganger.. Så nå må vi prøve å ovetale han til å ta flaske istede.

Jeg har vært hod frisøren og gjort meg julefin på håret!! Nemlig tatt permanent!! Steiki for ei forandring! Men det var jammen meg godt også! Ble sååå fornøyd!

Kevin har nå bestemt seg for at han skal søke skole til høsten, så da får vi se da om vi flyttet til tønsberg for noen år.. Sukk.. Det skal bli tøft det..

Skal lage en bilde blogg senere, så dere får se hvor stor gutten har blitt og hvordan jeg ble på håret!

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits