Pakker i posten og stor gutt!!

I går fikk Nikolai to pakker i posten og vi var kjempe fornøyde! Stonza med linerz kom, og PrimaNova babycall som jeg kjøpte av en på finn.no! Har seriøst spart en formue på å handle brukt babyutstyr! Hvorfor kjøpe nytt når du kan få nesten helt ubrukte ting til halv prs på nett?!Siden vi har fått babycall i hus har jeg ingen god grunn til ikke å legge han på eget rom.. Iiik!!! Derfor har jeg i dag fixa litt på romme hans og flytta sprinkelsenga fra romme vårt til naborommet som er hans til det kommer en baby til med tiden.
Synes det ble ganske så koselig jeg! Og håper han vil sove litt lenger på natta nå enn tidligere!!

Ingen tvil om at jeg elsker brunt ♥ Har tenkt å få i noe turkis\blått til å ha der, men vi får de! Skulle vel først og fremst hatt seg en komode til.. Begynner å bli lovlig liten plass i den han har!

Så i natt er hans første natt på eget rom. Guri som jeg gruer meg til å sove... Han sovna jo med en gang, men tviler litt p om jeg gjør det samme!! hehe! Er helt sikkert verst for meg, men med litt tilvenning skal jeg vel takle det! hehe

Ha en fortsatt fin kveld så skal jeg lage ferdig noen julegaver!

Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

Lise

24.okt.2010 kl.19:53

Så nydelig rom han har :) Lykke til med søvnen da:)

Casandra

24.okt.2010 kl.20:04

Så fint rom :) ... Jeg har jenta mi på rommet en liten stund til tror jeg! ;p Syns det er koselig jeg. Men du får ha lykke til i natt da !

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits