Vektkontroll...

Ja nå har jeg også hivd meg på den lavarbo dietten.. Kjører light versonen jeg da, men er nok å passe på fordi siden jeg er vandt til å spise brødskive hele dagen. Nå holder jeg meg til ett brødmåltid om dagen som skal skiftes ut med shake etterhvert! Ellers spiser jeg stort sett egg og kylling!

I går stekte jeg ktlling, ved siden av hadde jeg tomat og garlic dippmix blanda i lettrømme! Var ganske så nam nam!! I kveld tror jeg det blir kylling og bacon med fløtekokte rosekål og salat! Kjenner jeg gleder meg masse! Spesielt til vinglasset jeg skal drikke sammen med maten! hihi Er vel 15 kalorier man skal spise om dagen, det tror jeg skal bli hardt, men skal prøve som best jeg kan å holde meg under 20 værtfall...  Det viktigste jeg kan gjøre er vel å klare å spise jevnt. For når jeg ikke kan smøre på meg ei brødskive så blir det så jeg dropper å spise istede. Ikke så veldig lurt.. Og vann! Jeg må drikke mye vann.. Skal henge opp en lapp på skapdøra over vasken om å drikke vær gang jeg står der!!

Håper på å legge ut litt oppskrifet etterhvert som jeg blir flinkere til dette!!

Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

Heidi Synnøve

25.okt.2010 kl.20:22

Skriv om framgangen å færandringa å da :- ))

LivetsUnderverker

26.okt.2010 kl.11:17

Heidi Synnøve: Ska prøv på d! Om d bli nå framgang å forandring :P

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits