Tirsdagstrimmen!!

Forrige uke begynte jeg og ei venninne på noe vi skal gjøre hver tirsdag uansett vær og vind! Nemlig gå på "fjellet". Jermannburet er da øyas høyeste pungt og er vel noe sånt som 99 moh! Oooohhhh kjempe fjell ikke sant?
Vel forrige uke gikk vi ifra foreldrene hennes, det var en del lengre enn fra parkeingsplassen så da brukte vi litt lengre tid enn jeg hadde trodd. Men vi fikk en hæli tur, for været var så fint!

 

I dag derimot har det regnet kattunger og vi har faltisk sett snø for første gang i år her ute i havgapet. Men det skulle ikke stoppe meg. Ingrid kunne ikke bli med siden hun manglet barnevakt, men det får vi prøve å ta igjen senere i uka. 
 

Jeg kledde på meg superundertøy og kjørte avsted. Var heldigvis oppholds da jeg kom frem, men når jeg møtte stien så rant det jo en fin bekk etter den, så ble ganske raskt våt på beina. Når toppen be nådd, 10 minutter etter jeg startet ved bilen og to pauser senere, blåste det noe aldeles forfærdelig, og jeg fikk nesten problmer med å puste på tur ned igjen. Men med en gang jeg kom meg litt under toppen avtok vinden og det ble normale puste forhold! Måtte såklart ta bilde på toppen som bevis på at jeg hadde vært der siden boka man skriver seg inn i er full og ingen har kommet opp med ny.
Når jeg kom ned til bilen så var jeg faktisk like tørr som da jeg starta!!!! Hadde jo værken regna kattunger, slapsa eller snødd.. Men når jeg satte meg i bilen begynte det å dale hvite greier fra himmelen!

Fjellene som er rette FJELL var ganske så hvite langt nedover i dag ja. Så er vel ikke lenge til vinteren er over oss.. Håper bare at de som spår den kaldeste vinteren på 1000 år tar feil! For det passer jo veldig dårlig med tanke på at strømmen skal bli dyrere enn noen gang..

Nei nå skal jeg kose meg resten av kvelden med en goood kopp te!

Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

Beritine

19.okt.2010 kl.23:26

neste veke da blir d vettu ;) da e andreas hæme au :):) gleda me allerede

LivetsUnderverker

20.okt.2010 kl.08:17

Beritine:

Hehe! Du he glømt å forandra navn snuppa!! Glede me e å! Fer d va jaggu litt godt å gå oppå sjøl om d va litt rusk i være :)

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits