Småbarnsmor ja..

Nei, nei, NEI!! Ikke lov! Sukk.. Hvor har lille bebisen min som lå så fint i vugga blitt av? Han er værtfall ikke her lenger! hihi! Nå har jeg fått meg en rampe gutt som ikke vet hva han heter og som sikkert snar tror han heter Nei!! LEdninger har han nesten mister interessen for nå. Det er vel ene og alene firdu han fikk holde på så mye han ville på lørdag siden jeg var så slapp.. Bare når han ville plukke de ut av veggen tok jeg han vekk og sa nei, ikke lov.
Nå er det viasat boksen og dvd spilleren som er veldig gøy!! Derfor er viasat boksen flytta ei hylle opp og dvd spilleren er skubba lenger bak. Dette resulterte i sår fornermet gråt! Men jeg er ikke værre en nat jeg kan inngå et komromiss. Så nå ligger han under stuebordet å tygger på laderen min!!Han er fortsatt snørrete og hoster en skikkelig surklete hoste til tider.. Men formen er fin ellers og han sover da greit nok! Spiser som e helt gjør han også. Pappan trodde ikke at han spiste all grøte jeg lagde i går! Men det gjorde han ja, pluss litt fruktmos!!  Noe som minner meg på at jeg bør kjøpe litt frukt å lage den mose selv.. Blir dyrt i lengden når han spiser på det meste to glass om dagen! Vi skal også prøve på litt middag igjen i dag. Blir gøy å se om han vl ha det nå! hihi

I dag kveld er jeg invitert på tupperware party pluss jeg skal på bakekveld sammen med to venninner.. Lurer litt på hvordan jeg skal få til begge deler..

Skal også bestille en del julegaver i dag. Fotografen vår hadde et tilbud om å få to gratise bilder i 15x20 om v bestilte for over 2000kr før den 20. Oktober. Det må vi jo benytte oss av!
Så skal jeg til byen på Torsdag for å se om de har fått inn kakemenn dresser og julenisse kostymer! For da kan jeg begynne å lage kalender til alle de som skal ha det, pluss tenke på julekort!

Er jo ikke stort mer enn to måneder til jul!!! JIPPI!!!!!

Denne uka er det mye som skal skje. I dag er det baking og tupper som jeg sa. I morgen er det barseltreff, på onsdag kommer foreldrene mine på dagsbesøk pluss det er babysang, torsdag skal ejg en tur inn til byen og på fredag kommer søskenbarne mitt med mann og barn! ♥ Så denne uka tror jeg også skal gå rimelig kjapt!!
Ja også skal jeg prøve å kutte ut mest mulig brød ifra kosten min! Om en måned begynner jeg på herbalife shake!!! Tror jeg trenger litt styrke!!

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits