Snørr og full fart fremover!

Nikolai har virkelig fått teken på det å forflytte seg fremover. Han er jo bare all over hele tiden! Søtingen min! Ikke fult så søtt når han skal fikle på vedovnen som er full av sot utvendig (!!) eller jakte på ledningene bak tv`n!! Men det blir vel til slutt. I går klarte han å sette seg fast under akvariet faktisk!! Hehe!Han har endelig begynt å spise mat og sove igjen. Så nå puster jeg lettet ut på det punktet. Har bare veldig til melkespreng nå! hihi I dag fikk jeg faktisk ligge til kl9 med en matpause i hal 7 tiden. Prøvde å la han ligge i senga mi, men han var jo så urolig at han måtte pent sove i sin egen seng..

Etter en liten uke uten snørr har han nå blitt mye værre. Sendet min takk til han som fant opp nesesugern! For den tok ut uante mengder snørr i går kveld og i mårrest. Stakkar gutten som er så tett. Hoster og surkler godt i halsen hans gjør det også! Så nå er det slutt på å sove med åpent vindu! Er jo selv blitt sår i halsen også..

Besøk av min gode venninne Jannicke med hunden Skessa har vi også hatt! Er så alt for skjeldent vi ser værandre enda vi bor ikke sååå langt unna egentlig!  Men var kjempe kos å ha henne her.

Nå koser vi oss hjemme alene. For Kevin er på kurs i Geiranger! Så i kveld blir det tv kos med kake og te! hihi

Image Hosted by ImageShack.us

4 kommentarer

Laila

15.okt.2010 kl.14:02

Sååå flink han e da. kjempefine bilder :) Ta en titt på min nye blogg og da, og legg deg til som følger kanskje :))) Klemma

LivetsUnderverker

15.okt.2010 kl.15:38

Laila:

Så fin en blogg du har laget deg! Elsker det dikte på headeren din! Men kan nok ikke legge deg til som venn\følger siden vi er på forkjellige blogg"samfunn" Veldig dumt.. For jeg vet med meg selv at jeg følger helst de som ligger på nyhetslista mi! hehe! Får bare bli flinkere nå til å se over den andre list mi også ;)

Klemmer

Laila

15.okt.2010 kl.20:35

Jooooda, du bare kopierer inn min adresse i din leserliste fikk jeg forklart. Det gjorde jeg med deg nå :) Så nå ser du på min side at jeg følger deg :))) Og det går visst omvendt på et vis også, men jeg aner ikke hvordan du gjør det med ditt samfunn :)

LivetsUnderverker

15.okt.2010 kl.21:04

Laila:

Hmmmmmm..... Dette må jeg undersøke.. :)

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits