Stakkars alle de som har det værre..

For dagen i dag har jammen meg ikke vært så grei.. Nikolai våkna såklart i hal 6 tiden og da var det morgen! Bah.. Som vanlig fikk jeg overbevist han en stund, først i senga hans så i senga vår. Men det holdt ikke lenge da han kom i senga vår gitt!
    Klokken 8 begynte han å gni øyne så han fikk legge seg litt neppå. Joda en liten halvtime gikk før jeg hørte lyder. Jaja.. På gulvet å lekte oss litt, der han også viste meg hvor flink han er blitt til å komme seg fremover!!!

I 10 tiden syntes jeg det var på tide med grøt. Han hadde jo ikke spist siden morgen puppen i 7 tiden.. Men tror dere han skulle ha grøt? Nehei.. 3 skjeer tror jeg det kom inn i munnen før det ble vill fekting og risting på hode. Prøvde med frukt, og der fikk jeg inn litt fler før jeg fikk samme reaksjonen.. Jaja tenkte jeg lettere oppgitt. Da ble det pupp istede. Han sovna vel mellom hal 11 og 11 tenker han hadde værtfall sovet en liten stund da jeg fant ut at en dusj ikke hadde vært så dumt. Rakk skkurat å komme meg ut og få tørka meg litt før jeg hørte ramaskrik fra soverommet!!!! Da fikk Nikolai pent sitte i spisestolen sin mens mor fikse seg på bade!! hehe

En snartur på butikken mens rundstykkene hevte seg og før jeg fikk besøk. Nikolai var fortsatt ganske trett og litt grinete..

Ny runde med pupp hal 1 og en liten halvtime soving i 1 halv 2 tiden. Da kvikna han jaggu litt til også! Alt ble liksom så mye bedre med litt mat i kroppen, søv og besøk av ei lita tulle!

Å slik har egentlig resten av dagen gått også.. Ligge på gulvet alene er ikke gøy, sitte på fange mitt er ikke gøy, om jeg går rundt i rommet så er det litt gøy ei lita stud. Men ikke så veldig lenge..

Sove max 30 min om gangen, kun spise pupp. Frukt er æsja og alt er bare kjipt.. Nå sover han endelig. Og jeg håper han har tenkt å sove til i morgen!!!

Skal finne senga mi om en liten stund jeg også.. Må ha meg en kopp te til, så jeg får varmen i kroppen.. Fryser jo som bare rakkern :(

Jøss dette ble langt og sytete gitt! hihi! Håper jeg våkner til en ny og bedre dag i morgen!!

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits