Vil ikke spise..

Nikolai har funnet ut at fast føde egentlig ikke er no sæli. Har nå vært flink gutt og spist grøt + frusktmos to ganger om dagen i en måned. Men nå!! HAH! Tre fire skjeer er vel det han vil ha før han snurper munnen sammen, slår etter sjeen og rister febrilskt på hode.. Har også prøvd med middagsmat da jeg frykter det snart må mer mat til. Men det skulle han iværtfall ikke ha!!! Brekte seg og greier. Lagde til og med hjemmelaget mos av potet,blomkål og brokoli. Nam Nam den første gangen, dagen etter var det super æsj. Men egg derimot! Åååhhh.. Det er godt det! hihi.. Er det noen som har tips til hva jeg kan gjøre for å få han til å spise grøten sin igjen? Har prøvd å blande i fruktmosen, men den går bare noen få skjeer før jeg er gjennomskuet.

Ble kjempe sjokka da han spiste hele den halve posjonen sin i morrest og jeg lade en til. Den forsvant jo også!! Men sånn var det i går også. Resten av dagen hadde det ikke noe å si hva jeg kom med. Det skulle ikke han ha! Bortsett fra fruktmosen og den pæren+banan joghurten. Det går ned!

Er jo redd han ikke skal få i seg nok mat og næring. Meierie mitt er ikke akkurat propp fult lenger! Sukk..

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits