Helgavasken!

Fredag! Da er det vel tid for å fiffe opp huset til helga.. Spesielt siden jeg skal ha selskap både i morgen og på søndag!

Ja lista over det som skulle bli gjort føltes lang som et vondt år.. Men nå har jeg vaska ei maskine med klær, og bretta klærne til lillegull! Bare vårt igjen. Jeg har støvsugd hele det 106kvm store huset og flytta litt om på stua. Ble ikke helt som jeg ville, men litt forandring er bedre enn ingen.  Så nå gjenstår det å vaske kjøkken og bad, samt at alle gulv bør stifte bekjentskap med en våt mopp.

Kjenner at formen ikke er på topp, men den er bedre enn jeg trodde! Men både jeg og Nikolai er kjempe snørrete enda, han hoster og jeg er sår i halsen. Tror også at jeg har funnet ut at han ikke liker ren hvete grøt.. hihi! Snur seg bare vekk, men når jeg kommer med fruktmos, da gaper han og vil ha! Lille luringen min! ♥Må bare si at jeg får bare mer og mer troa på å bygge hus. Er ikke fornøyd med løsningene her, og jeg føler vi har for liten plass.. Utifra forutsetningene så er jo romdelinga bra, men det er så masse småplukk som jeg VET at skal være annerledes neste gang!!

*drømme drømme*

 

Nei nå har pausen vart lenge nok!!

Arbeidslyst kom treng deg på, her skal du motstand finne!

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits