Litt sløv på blogginga..

Beklager lite blogging. Men føler at tiden ikke strekker til! Men en liten oppdatering på hva som har hendt siden sist skal dere få.

Møtte en stor del av slakta på bursdagsfeiring hos mitt søskenbarn på søndag! Var sååå koselig! Er litt skummelt at det kan gå over et år i mellom vi ser hverandre.. Var faktisk ei som ikke hadde sett Nikolai enda :(  Om vi flytter oppover skal det vel bli bedre. Siden vi skulle kjøre helt hjem til Aukra startet vi litt sent så gutten skulle få sove.

Men vi måtte jo ta en liten titt innom til Danne og Stine på melhus siden vi ikke har sett om de i nyhuset. Og for et hus!! Er ikke så veldig godt kjent på melhus, men de hadde rå flott utsikt utover mot byneset og øysand. Var MYE bedre enn jeg trodde! Stort og flott var det også! Var vel på ca 150kvm men det utgjorde en del altså! Hadde jo mye større plas enn oss..

Vi dro derifra hal 9 og det var jammen meg bra at vi ikke venta lenger... For med litt for stor fart så rakk vi siste ferja med en margin på 10 minutter!!!!! Gjett om jeg var stressa! Men var heldigvis fint føre, tørt etter veiene og stjerneklar himmel. Da vi kom til Sokndal var det faktisk 2 minusgrader!!! Og da var ikke klokka mer enn 9.. Brrr På oppdal lå snøen ganske langt nedover liene. Så det er tydelig at sommeren er over for denne gang..

Etter at vi kom hjem så har det egentlig gått slag i slag med husarbeid (gubben hjemme alene i nesten 2 uker!!), bort på besøk og babysang i går!

Babysang var kjempe koselig! Gleder oss til fortsettelsen! Men håper Nikolai er litt mindre snørrete neste uke. For i går kveld hadde han feber og var rett og slett litt tufs.. Men var i godt humør i dag da vi sto opp, og heldigvis uten feber..

Men nå skal jeg trille ut rundstykkene mine før jeg kansje gidder å vaske bad. Arbeidslysten er på minussida i dag!

By the way.. Jeg skal feire bursdag i helga. Kan noen komme med forslag på kake jeg kan lage?

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits