Husmorferien snart over..

Ja da er det siste helga i husmorferien min hjemme i Rindal. Skal bli godt å komme hjem til mine egene tinger, men samtidig trist å reise ifra familien.. Slankinga og treninga har gått rett vest mens jeg har vært her, så jeg får begynne sterkere neste uke!

Mens jeg har vært her nå så har jeg fått med meg en bursdagsfeiring, og feira meg selv på forskudd, men til helga så blir det vel to til! Når det er bursdag må mann ha kake. Den hvite har jeg lagd og det er yoghurtkake med smørkremfyll inni, og kremostfyll på toppen! Neste gang blir den nok bedre, for å bake kake med jyttemel var ingen suksess.. For dere om ikke vet det så er jyttemel glutenfritt siden mor og bestemor har cøliaki.

Kake kake kake kake

Mmmm.. Grøøøøøøt!!!!

Har også vært ut å ridd en tur, men så langt har det blitt med den ene turen. Har jo ikke gjort annet enn å regna!! Forrige lørdag var jeg og søss på kino og middag i Trondheim. Kooooselig!! Har også vært to ganger på 3 Venner, som er en kjempe koselig kafe\butikk her i bygda. De har jo så utrolig masse fint der! Sukk.. Ellers har jeg bare slappa av og kost meg!

Slitsomt for en liten stakkar å på kafe..

Nikolai har lært seg å reise seg når han får to fingre å holde i, pluss han har blitt kjempe flink til å stå på alle fire!!I dag har han begynt å bevege seg ganske raskt rundt på stua. God klompen min som begynner å bli stor.

 

Har også tatt bilde av gamle bilder av meg. Scanner`n funker ikke, så da ble det slik! Slenger med et lite bilderas så dere får se! hihi!

 

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits