Vaske hus eller være med baby?

Ja da har jeg hørt det også.. Hvorfor ikke sette babyen til dagmamma, for selv å dra irundt å vaske hus til fremmede folk? Jess da.. Blir så provosert!! Gud.. Er  da tili nok at han skal begynne i barnehage når han er 10 måneder. Om han ikke skal plasseres hos fremmede nå når han bare er 6 måneder! JEG vil tilbringe så mye tid som mulig sammen med gullklompen min, ikke la andre oppdra han, og at han skal bli knyttet til en vilt fremmed :( Blir lei meg bare jeg tenker tanken! hehe

Nei jeg skal ikke forlate min lille dyrebare skatt før det er nødvendig. Ja jeg får ikke gull i stooore mengder hver måned, men vi har nok til at vi klarer oss. Og mer enn før jeg fikk Nikolai faktisk.. Så jeg er ganske så fornøyd!

Hva synes du? Hadde det falt deg inn å plasere en baby hos dagmamme for at du selv skulle ut å vaske hus til fremmede for mest sannsynlig en slump og ingenting??

Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

Anja

21.sep.2010 kl.12:03

nei,de ha e aaaldri komt til å gjort..! å hadde de faktisk knepe sånn att e måtte,så ha e såfall tatt han me me,istadenfor å levere han til fremmede..

Kari

21.sep.2010 kl.13:45

Såklart IKKJE!!! Skulle ønske i kunne være hjemmeværende med Pernille heilt t ho begynte på skolen i.. :))))

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits