Hmmm.. Kakefri ja..

Min kjære lillesøster har alt for dårlig innflytelse på meg.. Jeg har jo like mye selvdisiplin som en hannhund i løpetia, så når hun foreslår kake sier ikke JEG nei takk! Så da her jeg spist et ganske stort stykke mørk sjokoladefondant kake. Ikke var den god heller, Så etter ett glass melk og tre skiver med hvitost har magen min blitt någenlunde stabilisert.

 I morgen må jeg prøve å holde meg unna alt godt, siden på onsdag skal det feires bursdag og da blir det værtfall kake spising! hehe. Kansje jeg skal trille meg en litt lengre tur også..

jaja, what will be will be!

Nå er det snart på tide å finne senga. Håper Nikolai er snill og sover til hal 8 i morgen også. Kan leve med å opp å putte i smokken en gang for timen fra kl5!!

Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

Linn Christin

21.sep.2010 kl.07:58

mmmmmmm! KAAAAAKEEEEEEE !

Mamman t Mariell <3 <3

21.sep.2010 kl.08:16

du er ikke alene om å ha dårlig selvdisiplin.. hehe.. fikk sjokoladekake av gu'mora til Mariell, tror du jeg spiste hele? :P hehe.. så er det kake hver uke, på barseltreff.. så på den måten gleder jeg meg til å begynne på jobb igjen, men på en annen måte IKKE...

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits