Utviklinga går videre og slankinga i dass!!

Gutten har jammen meg begynte å øve seg på å stå på alle fire!!! Er så utrolig stolt over god klumpen min ♥Så var vi nede på barnehagen i går sammen med mor! Skulle hatt oss en dress så vi kunne lekt i sandkassa, for det var jo kjempe gøy.Han har begynt å tulle på natta igjen, og i en liten uke nå har han bestemt seg for at kl 5 på morningen er en fin tid å våkne! Bah... Kan vel si at jeg er meget trøtt. Men om det stemmer det jeg har hørt, så blir de vel litt mer uroligere når de gjør et sprang i utviklingen! Og det passer jo ganske bra siden han har begynt å sette knærne under seg!

På mandag bestemte jeg meg for at NÅ var det slutt på søtsaker av alleslag midt i uka. HAHA!! Sæli! Klarte vel å holde meg unna i en dag.. huff.. Nei neste uk! Da skal det bli! hehe Tror virkelig at jeg er avhengi av sukker!! huff.. Må bare holde meg hard og styre unna alt! Heller spise en brødskive eller no når suget blir som værst :P Må prøve å få krympet traktordekket til et bildekk før jul, så kansje jeg slipper å kjøpe ny kjole..

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits