Helten min ♥

I går var i på 6 måneds kontroll med Nikolai! Han har nå blitt 70,5cm & 8990g. Synte han hadde økt litt lite på en måned, men han fulgte kurven sin bra.
På denne kontrollen så får de jo også to vaksiner, og jeg kvidde meg som bare juling! Liker ikke sprøyter! Men Nikolai var såååå flink ♥ Den første sprøyta gråt han ikke av i det hele tatt, men da nr to var satt ble det litt gråting. Noe som gikk overaskende raskt over! Helsesøster hadde en slik hakkespett som hakker seg nedover en pinne og var veldig gøy å se på istede! Og enda bedre ble det da hun kom med en bitering! For gommene klør noe aldeles forfærdelig!

Han fikk ned på lekematta og da ble det lyd i gutten! Lå der å ropa så vi nesten ikke hørte hva vi snakka om!

Spurte om det utslette han har hatt påarmene ei stund, og som nå har spredd seg til resten av kroppen. Og hun mente at han hadde litt eksem hud. Siden a-crem ikke funker så fikk vi prøve kortisin salve. Dette skulle jeg også smøre på det jeg har trodd var varmeutslett under haka! Så får vi håpe det blir bedere. Blir det ikke bedre bør vi skifte til sensitivt vaskemidde.
Var også på legesjekk, den gikk også veldig fint! Alt var som det skulle!

Og den store plana mi om å trille til kontroll ble ikke noe av! For Nikolai besteme at vi skulle våkne 07.15 i går! Å da var det bare å blemme at han skulle sove igjen! hehe! Det resulterte i at han sov fra ca 10-12... Og når vi da hadde time kl 13, var det lite poeng i å trille.. Han bør helst sove i vogna om ikke går han fort lei!
Søkte på to jobber i går kveld også! Huff så spennende det er..  Håper jeg får den suste. For da er det bare jobbing på dagtid og fri på helg! Men på en måte håper jeg at jeg ikke får noen av de, vil at vi skal få odd jobb på nordmøre istede.. Jaja, tiden vil vise!
Er vel bare å gå tilbake til husarbeidet nå når gulle mitt sover ♥

Ha en fin høstdag!!
Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits