6 måneder siden livet mitt ble totalt forandret!

♥ At en så liten bylt kan bety så mye for en er jo helt ufattelig! Nikolai kom til værden 1 Mars kl 01,30 og var da 52cm og 4055g. Den vakreste mest vellskapte gutten jeg noensinne hadde sett! ♥ Trodde rett og slett at hjerte mitt skulle briste!
Og nå er det da et halvt år siden!!! Hjelp som tiden har gått!!

Har frem til nå full ammet og han har kun fått smaksprøver av fruktmos. Men i dag var dagen da han skulle bli oppgradert til litt større baby! Så vi prøvde med grøt! Joda han spiste 7-8 små bambino skjeer før han ikke ville ha mere! Til belønning fikk an en babyfeeder full av melon! Jeg har bytta til sportsdel på vogna hans og var egentlig meninga at han skulle sove på eget rom. Men der mangler det persienne og babysitter enda! hehe! Så spørs om jeg ikke må en snartur til byen i morgen!

I går kveld spiste han faktisk et helt beger med fruktmos!! Så mye har han ikke spist før, har bestandig blitt igjen litt til meg! Men i går da måtte jeg snike meg til to sjeer mens jeg ga han! hehe

Og i dag sov han helt til kl 09,30!! Gjett om jeg var overasket da jeg så på klokka!

Har snart fått tømt rommet hans for alt som ikke skal være der, og satt det på kotte, men gjenstår alikevel littegran! Skal vel bli ferdig løpet av dagen!

Er det rart jeg er forelske?? ♥

Image Hosted by ImageShack.us

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits