Så mange fine tapeter!

Ja i dag har jeg malt det berømte lageret vårt! Har vært et sabla rpt der inne, men nå SKAL det bli orden! Fikk vekk all den stygge tapene også! Ble så utrolig mye bedre! Hadde vel blitt enda bedre om jeg hadde fjerna tapeten og spakkla alle hullene! Men hallo! Det er jo bare et lager rom!!!
Tydelig at det er det de forrige eierne også har tenkt, for her var restene av tapene de har brukt havnet! For et vakkert syn! Hele fire forskjellige gitt!!Litt forandring ble det jo! Så nå mangler det bare å få inn kassene igjen, henge opp to rekker med knagger til sesongklær og kjøpe slik hylle system til å ha diverse løsvarer i! Nei dette bli bra dere!!

Så nå er malingsspannet forsegla og kosten kasta! Ikke F om jeg skal male no mer her nå!!!

Nikolai var så snill å sov storparten av tiden jeg holdt på, ellers satt han i vippestolen å så på meg!
Så prøvde vi å få tatt et fint familiebilde i dag, siden det i natt er 6 måneder siden Nikolai kom ut til oss! Enn det! Helt rart å tenke på.. Gulle mitt som er så dyrebart for meg er et halvt år i natt!! Sukk!
Hmm.. Når jeg ser på klokka nå, så tror jeg at det var like før epiduralen ble satt nå.. Om jeg ikke husker helt feil da!!♥Kevin♥Nikolai♥
Image Hosted by ImageShack.us

2 kommentarer

Mamman t Mariell <3 <3

31.aug.2010 kl.19:36

d ble litt bedre :p hehe..

så fint bilde av dåkker :) :)

LivetsUnderverker

31.aug.2010 kl.19:38

Mamman t Mariell:

Takk Takk! Skull itj så my t akkurat ;)

Skriv en ny kommentar

LivetsUnderverker

LivetsUnderverker

26, Rindal

Mor til en nydelig gutt som ble født 1.Mars 2010. Skal blogge litt om livet i vår lille familie! Kontakt: ane_maried@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits